Назад


BGWEBTV предлага телевизионни канали на български език чрез интернет връзка. По този показател тя се класифицира като интернет телевизия или Internet Protocol Television (IPTV). IPTV е от сравнително ново поколение и предлага допълнителни услуги като:
Вие решавате кога и какво искате да гледате
Гледайте предавания на запис а срок от 5 дни назад
Спирате на пауза, превъртайте назад любимите си предавания в случай че сте ги пропуснали или просто сте си харесали даден момент.

Защо BGWEBTV?

Най-важните преимущества на BGWEBTV са:
 • Не се налага инсталация на сателитна чиния. Някои просто не искат, а за други не е възможно или пък не е разрешено да поставят сателитна чиния.
 • Просто вземете телевизията със себе си – в новата квартира, докато сте на гости, дори на работа.
 • Няма договори и задължителни дълги предплащания. Платете си само за периода в който ще гледате.
 • Плащате лесно през PayPal акаунт и можете да гледате на практика минути след плащането
 • Пакетът от програми на BGWEBTV може да бъде гледан и без IPTV оборудване (сет-топ бокс или андроид приемник) Услугата работи и на Iphone, Ipad, смартфон, таблет, компютър/лаптоп или windows mobile, както и на някой смарт телевизори
 • IPTV оборудване, което предлагаме, е необходимо за клиенти, които желаят да ползват максималните интерактивни възможности и да се насладят на най-високо качество на картина и звук. To e 4 Ядрен андроид бокс, с инсталиран Kitcat 4.4 Android Google Play, Youtube,Facebook, Skype. За допълнителна информация, моля направете запитване на обявените телефони или на support@bgwebtv.com
 • Ако вече притежавате андроид устройство като телефон, таблет, флашка или сет-топ-бокс, то вие можете да ползвате нашите тв услуги като инсталирате на вашето устройство нашата апликация. Можете да я свалите от адрес www.bgwebtv.com/iptv.apk

  Как да гледам BGWEBT?

  Ето необходимите стъпки за гледане на BWEBTV:

  1. Проверете интернет връзката си. Най-добре е да проверите скоростта до нашите сървъри. За да тествате скоростта от нашите сървъри до Вас, моля НАТИСНЕТЕ ТУК.

  2. РЕГИСТРИРАЙ СЕ. Регистрацията отнема секунди, прави се само веднъж и става чрез въвеждане на ваш актуален имейл , на които ще получите клиентски номер и парола . Въведете номера и паролата в главната страница и изберете ТВ канал.
  Ако разполагате с андроид устроиство инсталирайте BGWEBTV апликацията и полазвайте пълните възможности на ТВ услугата. Апликацията ще я намерите в прикаченият фаил от майла за регистрация или на адрес www.bgwebtv.com/iptv.apk .
  Ако разполагате с андроид бокс моля при регистрацията отметнете "Ще ползвам услугата на сет-топ бокс."

  3. След регистрация, полученият на мейла клиентски номер ще бъде активен 4 дни в тестов период. Ако обаче вече имате предишна регистрация на същият мейл адрес номера и паролата който ще получите няма да имат включен тестов период

  4. Ако услугата ни Ви хареса, моля разгледайте раздел ЦЕНИ


  Колко струва BGWEBTV

  Цената зависи от това дали плащате за един или повече месеца. Дали ще гледате 60 канала или 80 зависи от това дали разполагате с Android цифров приемник. Това обаче не се отразява на месечната Ви такса.

  За повече информация, Моля посетете раздел ЦЕНИ за конкретна информация  Често задавани въпроси

  В: Необходимо ли е да съм свързан с интернет за да гледам BGWEBTV?
  О: Да, за да гледате BGWEBTV е нужно да имате постоянна интернет свързаност. Услугата изисква минимална скорост от 4 Mbps до нашите сървъри. НАТИСНЕТЕ ТУК за да проверите скороста си.

  В: За какво ми е клиентският номер от имала за регистрация?
  О: Клиентският номер е вашата идентификация за услугата която ползвате.Чрез него влизате в www.bgwebtv.com, въвеждате го в апликацията за андроид при първоначалното и инсталиране, както и месечното ви плащане се идентифицира пак с него.

  В: От къде да си изтегля апликацията за андроид?
  О: Апликацията я има като пиркачен фаил в маила за първоначална регистрация, или може да я изтеглите от адрес www.bgwebtv.com/iptv.apk

  В: Как да инсталирам BGWEBTV апликацията?
  О: Апликацията се инсталира като всяка обикновенна програма на андроид устройство.

  В: Има ли достъп до подробна информация за ТВ програмата?
  О: Да, BGWEBTV предлага интерактивен ТВ справочник както в сайта така и в апликацията за андроид.

  В: Към кого да се обърна при технически проблем?
  О: Свържете се с нас на емаил support@bgwebtv.com или се обадете се на телефон +17203208285

  В: Мога ли да гледам BGWEBTV на друго устройство?
  О: Да, през www.bgwebtv.com може да гледате на всички устройства : iphone, ipad, смартфон таблет компютър/лаптоп, windows mobile, smart tv.

  В: Има ли значение какъв е моя телевизор, за да гледам BGWEBTV?
  О: Не, нужно е да имате единствено HDMI вход. Някой модели SMART Телевизори позволяват да гледате BGWEBTV през техните браузари

  Назад